Fietstochten

Op zondag 24 september 2017 kun je naast twee mooie wandeltochten ook kiezen voor een van de drie uitdagende fietstochten in het kader van ALS je wilt bewegen! Door de verschillende afstanden van de fietstochten (respectievelijk 35, 77 en 100 kilometer) zit er altijd wel een mooie fietstocht voor jou bij!

Deze 3 fietstochten zijn bewust uitgekozen en leiden door een schitterende natuur, zodat de mooiste plekjes van de omgeving worden ontdekt! En dat allemaal voor het goede doel: de strijd tegen ALS.

Gegevens

Datum fietstochten: Zondag 24 september 2017
Locatie start- en finishplek: MSRV Saurus
Bosscherweg 24
6219 AC Maastricht
Routes:
Tickets: € 25,- p.p.* (klik hier om de tickets te bestellen)
Inchecken: Inchecken is mogelijk vanaf 08.00 uur
Starttijd:
  • 35 kilometer: 10.30 uur
  • 77 kilometer: 10.00 uur
  • 100 kilometer: 08.30 uur

* Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen.

Kom ook heerlijk fietsen in de prachtige omgeving van Maastricht, speciaal voor het goede doel! Schaf nu snel je tickets aan: klik hier.

Vervolgens kun je bij terugkomst, onder het genot van live muziek en een hapje en een drankje, nagenieten van de fietstocht! Uiteraard gaat de opbrengst hiervan ook naar het goede doel. Bovendien is er voor kinderen een springkussen aanwezig.

Ook vindt er lotenverkoop plaats voor een traditionele loterij, met mooie prijzen! Wij hopen uiteraard dat je met een aantal loten mee zult dingen!

Dus wacht niet langer en trommel familie, vrienden en collega’s op en fiets mee!