Wandeltochten

Op zondag 24 september 2017 zullen twee mooie wandeltochten plaatsvinden in het kader van ALS je wilt bewegen! De wandeltocht van 6 kilometer is een gezellige wandeling voor de hele familie, terwijl de ervaren wandelaar voor de wandeltocht van 15 kilometer kan kiezen! Stap je liever op de fiets? Lees dan hier meer over de fietstochten.

Tijdens beide wandeltochten, door een schitterende natuur, zullen de mooiste plekjes van de omgeving worden ontdekt! En dat allemaal voor het goede doel: de strijd tegen ALS.

Gegevens

Datum wandeltochten: Zondag 24 september 2017
Locatie start- en finishplek: MSRV Saurus
Bosscherweg 24
6219 AC Maastricht
Tickets: €25,- p.p.* (klik hier om de tickets te bestellen)
Inchecken: Inchecken is mogelijk vanaf 09.00 uur.
Starttijd:
  • 6 kilometer: om 11.00 uur
  • 15 kilometer: om 09.30 uur

* Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen.

Kom heerlijk wandelen in de prachtige omgeving van Maastricht speciaal voor het goede doel! Schaf nu snel je tickets aan: klik hier.

Vervolgens kun je bij terugkomst, onder het genot van live muziek en een hapje en een drankje, nagenieten van de wandeltocht! Uiteraard gaat de opbrengst hiervan ook naar het goede doel. Bovendien is er voor kinderen een springkussen aanwezig.

Ook vindt er lotenverkoop plaats voor een traditionele loterij, met mooie prijzen! Wij hopen uiteraard dat je met een aantal loten mee zult dingen!

Dus wacht niet langer en trommel familie, vrienden en collega’s op en loop mee!